Begrænset tilbud: Kun 50 startpakker
Få en stor oplevelse med golf på et niveau, hvor alle kan være med!
- og slut dagen af med en god frokost!
Kom godt fra start med en af vores all-inclusive startpakker, der gør det nemmere end nogensinde før at komme i gang med golf! Men du skal skynde dig - vi tilbyder kun 50 pakker i alt. 
Golf er ikke bare golf...
Sporten handler om meget mere end bare den lille bold. Golf er nemlig god motion, frisk luft og hyggeligt samvær med dem, man har kær. Derfor mener vi det, når vi siger, at golf ikke bare er golf - men en sport for livet!
Den bedste golfoplevelse - alt inklusiv!
Hvad får du med Vardes startpakke?

Vi står for kvalitetsudstyr på dagen, som du frit kan låne. Du skal bare møde op - vi står for resten! 

Klubbens professionelle trænere og frivillige står klar til at hjælpe dig godt i gang med golfsporten. Et medlem vil være din mentor for dagen, men det er klubbens professionelle trænere der står for selve undervisningen.

Du kan på dagen frit benytte vores fantastiske træningsområder og driving range. Til sidst får du også mulighed for at gå et par huller på vores par 3 bane, så du ser alt, hvad vi har at byde på!

Prøveforløbet varer 3 timer. Først vil du få en kort præsentation, herefter modtage undervisning, spil på banen og så afslutter vi dagen med lækker mad fra restauranten.

Kort fortalt, så er vores startpakke perfekt til dig, der gerne vil i gang med golf, men har brug for en grundig og prisvenlig start. Vi ses!

Varde Golfklubs all-inclusive startpakke:
Med vores startpakke, bliver du introduceret til golf på bedste vis med professionel undervisning, lån af udstyr og en dag i noget af det flotteste natur. Så hvad venter du på?
Nu 299,-
Beløbet betales først, når du ankommer til Varde Golfklub.
Her finder du os:
 Gellerupvej 111B
 6800 Varde
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?
Ring på tlf. 27 83 50 70
Varde Golfklub
Adresse
 Gellerupvej 111B
6800 Varde