Oplev glæden ved golf - på en sikker, sjov og spændende måde!
Som kronisk syg kan det være en udfordring at få sin nødvendige motion - og svært at blive en del af et fællesskab. Derfor vil vi gerne give dig muligheden for at prøve det sammen med ligesindede - helt gratis!

Træd ind i Golfsportens fantastiske verden

Både sjovt og sundt

Hvis du tænker, at Golf ikke er rigtig motion, kan du roligt tro om igen. Du får brugt både arme og ben på en måde, hvor du næsten ikke tænker på, at du dyrker motion - men kan mærke det dagen efter!

Golfsportens verden er nemlig underholdende. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der masser af plads til sjov. Og al bevægelse er godt for krop og sind - især hvis du lever med en kronisk sygdom såsom diabetes eller Hjertekarsygdomme 

Hvorfor netop golf?

Derfor er golf sundt for kronikere

Vi er ikke i tvivl. Golf er sundt! Med sin kombination af motion, fællesskab og frisk luft i skønne omgivelser kan sporten noget helt særligt for dem med diabetes og andre kroniske sygdomme. 

Golf er nemlig en fantastisk måde at få motion på. Og så er det den hurtigste måde at komme i kontakt med ligesindede, som står i (næsten) samme situation som dig.

All-inclusive oplevelse

Vi sørger for alt. Du skal bare møde op til en sjov dag, hvor du kan forvente dig god motion, smukke omgivelser og fornyet energi.

Udstyr
Smuk natur
Træner
Tæt på dig
Forplejning
Tilmeld dig nu
Arrangementet er helt gratis, så du har ikke noget at miste. Når dagen nærmer sig, sender vi dig en SMS, så du ikke glemmer det.
Mød op på dagen
Du møder bare op på adressen i din valgte golfklub, hvor klubbens træner tager imod dig og sørger for, at du kommer godt i gang.
Vi sørger for resten
Du skal ikke tænke på praktiske ting som udstyr. Tag blot tøj på efter vejret og glæd dig til en hyggelig dag - vi står nemlig for alt udlån af udstyr til arrangementet. 

Der er også et arrangement tæt på dig!

Herunder ser du de golfklubber, som du kan vælge imellem. Du kan vælge klub og tidspunkt, når du melder dig til her på siden!

Skive Golfklub

- Torsdag d. 13. august
- 17.00-19.30/20.00
- Frugtparken 15, 7800 Skive

Odsherred Golfklub

- Mandag d. 17. august
- 17.00-19.00/19.30
- Stårupvej 2, 4573 Højby

Møn Golfklub

- Mandag d. 17. august
17.00-19.00/19.30
- Klintevej 118, 4780 Stege

Varde Golfklub

- Torsdag d. 13. august
18.00-20.00/20.30
- Gellerupvej 111B, 6800 Varde

Aabenraa Golfklub

- Torsdag d. 13. august
17.00-19.00/19.30
- Sandskærvej 150, 6200 Aabenraa

Kom med til vores arrangement for kronikere - og få en oplevelse ud over det sædvanlige! 

Tag familien med

 Arrangementet er for kronisk syge og deres familie eller venner. Og hvis du har mod på at tage af sted alene, så er det selvfølgelig også helt ok! Træneren i klubben vil tage godt i mod dig på dagen.

Alt er inkluderet

 Vi står for alt på selve dagen! Undervisning, lån af udstyr, spil på de flotte baner, diabetes-venlige forfriskninger – og selvfølgelig masser af sjove aktiviteter igennem hele dagen! 

Helt gratis - intet står med småt

 For mange mennesker bliver golf en livslang kærlighed. Derfor er det her arrangement 100% gratis, fordi vi så gerne vil vise dig, hvad golfsporten kan gøre for dig!
 [NYT] og lige nu smider vi også en Full Bodyscan (værdi: 299 kr.) oveni, der giver alt den information, du skal bruge for at komme ordentligt i gang med din træning!
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?
Ring på tlf. +45 21 82 48 18
eller skriv til: info@dgu.org
Vi er klar til at hjælpe dig.
Dansk Golf Union